Serveis de Copywriting SEO

Ofereixo serveis de Copywriting SEO per ajudar a petits empresaris i autònoms a optimitzar els seus llocs webs per millorar-ne el seu posicionament, guanyar visibilitat i presentar els seus productes i serveis com la millor opció per als seus futurs clients.

Si vols fer més visible el web del teu negoci, però et falta temps per a dedicar-t’hi o no saps per on començar a posar fil a l’agulla, probablement ja estaràs buscant ajuda. M’equivoco?

Doncs aquí em tens!

Si necessites un professional que s’impliqui en el teu projecte com si fos seu, i que no et costi un ull de la cara 🤑, t’encantarà treballar amb mi; promised! 🤍

####

Aquests són els Serveis de Copywriting SEO que ofereixo:

Copywriting SEO

Redacció dels continguts i optimització del teu lloc web per a millorar el posicionament als cercadors i atraure l’atenció del teu públic objectiu.

  • Definirem l’objectiu principal del teu web.
  • Buscarem un to de veu que representi el teu negoci i arribi a la teva audiència.
  • Faré un estudi de les paraules clau (keywords) que posicionin més bé el teu lloc web.

Tot el treball d’optimització SEO del teu web anirà enfocat a millorar-ne la indexació, popularitat i rellevància.

##

Creació de blogs per a empreses

Redacció de contingut per al teu blog amb el que podràs generar trànsit web i crear comunitat al voltant de la teva marca.

  • Marcarem un Pla Editorial de publicacions de posts.
  • Redactaré articles optimitzats per un bon posicionament SEO.
  • Buscarem en quins canals de Social Media es poden compartir millor.

Amb uns articles ben estructurats, una correcta implantació dels títols, descripcions i etiquetes, i un estudi optimitzat de paraules clau, millorarem la popularitat i la rellevància del teu blog.

####

Necessites ajuda amb alguna d’aquestes àrees?

Creu-me si et dic que la inversió més important que pots fer en el teu lloc web és la de redacció de textos i optimització SEO. Si no vols gastar-te una fortuna amb anuncis, aquesta és l’única via amb la que pots aconseguir resultats.

Pots tenir el web més ben dissenyat del món, amb unes imatges que impacten i uns temps de càrrega esplèndids, però al final necessitaràs uns textos que et diferenciïn de la resta, et portin vistes i venguin el teu producte o servei.

Si no inverteixes en fer que el web del teu negoci sigui rentable i generi ingressos, llavors: per què tens uns web?

Comença ara a fer més visible el teu web amb el mínim d’inversió amb jmbcopy.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad