De pensament creatiu. Observador.
Apassionat de les lletres.

Copywriter Josep Maria Barnés

Com a copywriter el meu estil d’escriptura és directe, perquè sé que el lector web no perd el temps llegint; necessita saber com més aviat millor si li soluciones un problema o li satisfàs un desig. I la meva feina és fer-li saber que el teu producte és la seva solució.

I res de vocabulari tècnic o prosa arcaica-corporativa-obsoleta-i-avorrida-que-ningú-entén. Al teu visitant li has de tocar la fibra a través de les emocions, sense vendre fum, sent honest i amb sentit comú. No és babau: sap perfectament qui ven duros a quatre pessetes.

Què he fet per acabar aquí

Amb la UOC m’he format en E-marketing, E-commerce, Social Media, Community Management i Analítica Web.

També soc tossut, ja que de copywriting no se n’ensenya gaire enlloc i jo en volia aprendre tant sí com no. Si vols ser copywriter t’has de buscar la vida a base de llegir llibres sobre copywriting (i clàssics, i poesia, i molts blogs…), escriure molt i formar-te amb algú del sector que de debò sàpiga de què parla.

En el meu cas va ser amb la Maïder Toamsena i el seu curs “ABC del Copywriting que vaig aprendre tot el necessari per emprendre el meu propi projecte.

I pel que fa a llegir i escriure molt, no he tingut cap problema; ho porto fent tota la vida. És un vici.

I tu qui ets?

M’encantaria que m’expliquessis de què va el teu projecte i en què et puc ajudar.


Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad